Eva Jinek in Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterrenTim krijgt in de eerste aflevering van Tims ^ tent Eva Jinek op visite en krijgt een heel andere Eva te zien dan de presentatrice die we uit de talkshow Jinek kennen.

Eva Jinek begint al op jonge leeftijd De Kleine Krant van Nederland en haar carrière kent sinds die tijd eigenlijk een immer stijgende lijn. Ze wint een TV-beeld en een Zilveren Televizier-Ster voor beste presentatrice, wordt in 2017 Omroepvrouw van het Jaar, en wint in 2018 de Sonja Barend Award voor haar interview met Denk-voorman Farid Azarkan. Hoe is het om de beste te zijn? Waar zit ‘m dat in? Hoe ziet Eva haar toekomst in de mediawereld? Is ze echt helemaal gestopt met social media? En wie is Eva Jinek buiten de studio?

In de zesdelige serie Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren ontvangt Tim den Besten zes bijzondere gasten die hij om verschillende redenen bewondert. In dit vierde seizoen ontmoet Tim voor één keer niet de sterren van de toekomst maar de sterren van nu: Eva Jinek, Maxim Hartman, Sylvana Simons, Roxeanne Hazes, Rob Jetten en Pepijn Lanen.

Bekijk alle afleveringen van Tims ^ tent hier:

Tim den Besten maakte eerder Tims ^ tent, Tims ^ tent op een eiland en Tims ^ tent in een bungalow. Hij is ook bekend van onder meer De Outsiders, Tim op de thee, De Yolanthe documentaire, De Lowlands Show, het interviewprogramma Frieten met, het live programma Club Wifi, Zomergifjes en de documentaire All you need is het spijt me. Samen met Nicolaas Veul maakte hij onder andere Beestieboys, Gay-K, Super Stream Me en Oudtopia.

#timstent #evajinek #timdenbesten

Nguồn: https://expressiones.net/

Xem thêm bài viết khác: https://expressiones.net/category/phu-nu/

41 Comments

 1. Het verbaasd mij dat Eva Jinek niet tegen kritiek kan, terwijl kritiek zo iets nuttigs kan zijn.

  verder vond ik het ijskonijn discussie ook wel een eigenaardig iets, mede omdat ik bij Eva Jinek het ijskonijn omschrijving helemaal niet negatief vond. Integendeel, het is juist op die positie verlang ik naar een vrouw dat een kreng is, een type waarvan gasten de rillingen krijgen, mede omdat je tegenover een intelligent persoon zit, die je niet even omver kunt praten en de waarheid verschuilt. De late night talk shows, zijn in mijn ogen geen vijf uur show waarbij men iedereen te vriend probeert te houden.

 2. zit je de hele dag op tv ga je je ook nog door iedereen laten interviewen.. Het word een kleine cirkel van tv mensen.kotskotskots.

 3. Ik vind deze vrouw fantastisch in haar beroep.. Zij is de Wilfred Gene onder de vrouwelijk journalistes. De (Kung-fu) ip man van journalastic Nederland. En ook nog eens HOT! Misschien soms een bitch maar dat maakt haar zo goed👌
  Leuk interview!!

 4. Mijn god zeg. Ben 12 jaar weg uit Nederland en er is NIETS veranderd. Dit is gewoon een vervolg op 'De wandeling" of op "Simek".

 5. zo praat je niet tegen jinek, ik vond het respectloos hoe tim met eva omging.

 6. beetje gelach en verder toch een oppervlakkig gesprek Eva boeit me niet zo en Tim ook niet….

 7. Waarom gaat hij niet in op dat ze aan tijdschriften ruikt en potloodjes slijpt?

 8. oke ten eerste!!!! dit was ZO LEUK ???!!???????!!? jullie samen werkt zo goed? ten tweede ik wist niet dat Eva Jinek op zó veel manieren zo cool was. Ik had een kleine inschatting gemaakt, maar zo veel subtiele coolheid was gewoon niet te overzien. Heel erg zin om te willen nu

 9. Kleine linkse Timmie wil dus gewoon links lullen en rechts z'n zakken vullen en straks de show van Eva overnemen, die overigens hetzelfde al doet.

 10. Wat is een frikadel speciaal met curry? Krijg je dan een frikadel speciaal met nog eens extra curry, of een frikadel met alleen maar curry. Uiteindelijk krijgt Tim een broodje frikadel met mayo en curry. Ik ben in de war.

 11. Ik vermoed dat Jinek net een psychopaat is als Hillary.

 12. Tot 0:02 en niet verder. Alleen maar om de comments te kunnen lezen en vervolgens iedereen te laten weten dat k haar een grafwijf vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *