BULAN CINTA eva

37 Comments

  1. Salah seorang ahli Eva ada berniaga asam pedas di medan selera Kota Damansara.
    Karaoke kat situ.

  2. macam pernah dengar lagu ini. ada dangdut indonesia macam lagu ni?

  3. Dlm album bulan cinta ni?bnyk lg dangdut yg best2 tapi nk cari kt utube x ingt pula tajuknye

  4. Original by eva 1996, amelina 1998. Lepas tu haiza pun ada bawa lagu ni.. dan terbaru elite 😅😅

  5. Teringat misha omar ajak salah sorang budak eva naik pentas utk duet.. n misha terkejut dak eva bole follow n lebih baik dari dia.. rupanya misha x kenal dia tu budak eva… how sweet…

  6. Lagu nie pernah masuk separuh akhir juara lagu.. tahun 98 Klu x silap lah.. fouvrite lagu nie

  7. satu2nya lagu dangdut yg aku suka…walaupun aku tak minat genre dangdut….bassline dalam lagu ni best gila….

  8. dlm 4 org tu 3 org jea nmpk manis… zaman sekolah suke yg sebelah tgh penyanyi utama…lagi satu lirik lagu fitri pengacara mhi pg2 tu kan pandai buat lagu dangdut. 👍

  9. ui kamu di mana semua ni!! kamu masih hidup kah semua!!??saya cari kamu BAH!! kamu IDOL saya!!! BEBEH!!! MUAHHHH!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *